ANTALYA / GAZİPAŞA - Beyrebucak Ortaokulu

Beyrebucak Ortaokulu

BEYREBUCAK MAH. BEYRE BEYREBUCAK MÜCAVİR SK. NO 1 GAZİPAŞA / ANTALYA
Vizyon
İstiyoruz ki… “Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin…” “Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin… “Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın…” “Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın…” “Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın…”
Misyon
“Biz Beyrebucak Ortaokulu tüm idareci, öğretmen ve personeliyle bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara çalışmanın ve başarının erdemini, Türk Kültür ve değerlerine bağlı, evrensel insani ilkelerine saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler,kazandırmak için varız.”
2022 yılı sınavlarda başarımız ; 2 Fen Lisesi
08:30- 14:50